Topplista – bästa tandblekning hemma just nu:

Dentway – Tandblekningspenna

495kr

Bäst i test!
EU-Godkänd
Snabb leverans

Dentaworks – Tandblekningspenna

495kr

Bäst i test!
EU-Godkänd
Snabb leverans

Beconfident- Tandblekningspenna

499kr

Bäst i test!
EU-Godkänd
Snabb leverans

Visst är det trevligt med ett vackert leende? Du är nog inte ensam att tycka det – och det är även varför vi har valt att skapa en rankad lista över den bästa tandblekningen hemma just nu. Vi har personligen testat alla produkter – och kommit fram till ett resultat.

Hur bestämmer man vilken som är den bästa tandblekningen hemma?

Som många känner till, finns det en hel del produkter som och aktörer som sysslar med tandblekning i Sverige. Förutom att det finns många återförsäljare, så finns det ungefär lika många kategorier och underprodukter. Ett känt exempel är tandblekningspenna, en produkt som vi framförallt fokuserar på.

Hur som helst, krävs ett gediget test för att kunna bestämma vilka av alla aktörer som de facto är bäst. Något som vi har gjort på den här webbplatsen. Målet är nämligen att urskilja den bästa tandblekningen.

Men för detta krävs givetvis att man testar alla produkter, och använder samma mätmetoder.  Nedan finner du en övergripande lista över olika faktorer som vi har tittat på när vi har bestämt vilken som är den bästa tandblekningen hemma just nu.

Priset är avgörande för många tandblekningar

När man genomför en tandblekning vill man såklart inte behöva betala för mycket. Särskilt är det viktigt att man hela tiden sätter priset i relation till vad man faktiskt får ut. Det finns därför ingen anledning att ranka produkter som är onödigt dyra. Det är trots allt en tandblekning hemma som ska lista här.

Kvalitén på hemma-tandblekningen

En annan avgörande sak är att kvalitén på tandblekningen. Framförallt eftersom du ska ju trots allt genomföra denna tandblekning hemma. Man vill givetvis åt de bästa och samtidigt mest prisvärda alternativen. Det är dock en hårfin gräns där, man bör verkligen försöka sätta kvalitén i relation till priset. För regeln är ju billigare tandblekning desto sämre (oftast).

Effekten på tandblekningen

Den kanske viktigaste variabeln när det kommer till att bestämma vilken av alla tandblekningar som faktiskt är bäst är nog framförallt effekten. Det finns ju ingen mening att rangordna en produkt som inte ens kan göra det viktigaste; vilket är att ge dig vitare tänder. Således väger just effekten väldigt tungt när det kommer till vårat bäst i test.

Enkelheten att genomföra tandblekningen hemma

Eftersom tanken är att man vill genomföra tandblekning hemma vill man såklart åt en produkt som är enkel att använda. Just smidigheten att komma igång är något som vi har fokuserat mycket på när vi har genomfört vårt stora test över den bästa tandblekningen just nu.

Lista – så hittade vi den bästa tandblekningen hemma:

  1. Vi tittade på priset.
  2. Kontrollerade kvalitén på tandblekningen.
  3. Effekten.
  4. Smidigheten.